Mal allt kött, blanda ihop det och kalla det ”alltiettfärs” så är hela köttskandalen ur vägen.
Nu har grisen satt sina spår i kebab i Danmark, en nog så allvarlig händelse med muslimska ögon sett och någon har gjort sig en extra hacka.
Det man inte vet har man inte ont av heter det, men att bli lurad är inte acceptabelt.
Vad kommer nästa gång? Spår av ko i mjölken?
Sita säger:
Varför klagar alla nu, det har ju varit så i alla tider. Kram
26 mars, 2013 — 17:40
Znogge säger:
Säkert varken första eller sista gången. Tyvärr… Inte skadligt på något vis men man vill av olika skäl veta vad man äter och kunna lita på det.
Kram
26 mars, 2013 — 17:44
Mållgan säger:
Du menar att om man inte vet om att det kan finnas Yersinia bakterier (som det kan finnas i griskött) i köttet, så blir man inte heller sjuk av dem?
http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat/Bakterier-virus-och-parasiter/Yersinia-enterocolitica/Yersinia-enterocolitica/
26 mars, 2013 — 19:07
Veiken säger:
Man ska ALLTID tillaga maten ordentligt så att alla bakterier dör……
26 mars, 2013 — 19:10
ansepanse säger:
ja, undrar vad som kommer härnäst, något är det ju alltid
kramar
26 mars, 2013 — 19:27
Inger Maryissa säger:
Nej, det är inte acceptalet att människor blir lurade med vad som finns i maten och vilket sorts kött det är
kram
26 mars, 2013 — 21:25
Inga M säger:
Bra att den internationella matbranschen granskas. Där finns nog en hel del som borde komma fram, långa transporter och felmärkningar! Sen kan vi bli nostalgiskano drömma oss tillbaka till den tiden när vi endast hade svenska köttråvaror i stort sett och ingen salmonella. Det fanns en tid när vi inte behövde behandla rå kyckling som riskavfall.
27 mars, 2013 — 05:59