Jag har pecis ätit lunch och är mätt för några timmar framåt.
Idag stekte jag fläskytterfilé i skivor, gjorde en kantarellsås av konserverade kantareller, görnsaker och finfina potatis.
Det är allt jag vet. Jag har igen aning om vilka tillsatser som fanns i maten.
En finländsk kvinna åt oliver. Vad hon inte visste var att dom var förgiftade så hon dog av bakteriegiftet botulin.
Det är bara att hoppas att den mat man äter är helt korrekt hanterad tills den hamnar hos mig – eller hos er.
Vi är sårbara….
Mita säger:
Ja det kan vara på vinst och förlust som vi äter. Ofta har vi inte en aning om vad vi stoppar i oss egentligen. Jag menar med alla tillsatser och hej och hå för att det ska smaka si eller så och vara hållbart hur länge då??
Men äta måste vi göra, så vi lägger våra liv i andras händer många gånger…
Kram vännen♥
31 oktober, 2011 — 13:15
Sita säger:
Tur man inte äter oliver då. Jag är oxå mätt. Kram
31 oktober, 2011 — 14:14
Vicke säger:
ja, vi är sårbara
31 oktober, 2011 — 14:25
Selma säger:
Visst är man sårbar men för de flesta och för det mesta går det ju bra.
31 oktober, 2011 — 15:34
Aurora säger:
Ungefär det samma jag hade till middag igår med skillanden att jag tog frysta kantareller. Kram
31 oktober, 2011 — 16:54
Sand mellan tårna säger:
Mmm kantarellsås är mumma det.
Men fy så hemskt med hon som åt oliverna.
31 oktober, 2011 — 18:14
diana säger:
Läskigt. Jag äter ofta oliver. Nu kommer man ju att tänka på det varenda gång.
31 oktober, 2011 — 19:48
Inger Maryissa säger:
Ja, man får hoppas att den mat man äter är korrekt hanterad
jag tänker på det ibland…och man har ju ingen kontrol över det…
ja, vi är ganska sårbara…
kram
31 oktober, 2011 — 22:49